Argitektuur

Groen huis in Melbourne is klein aan die buitekant, maar groot aan die binnekant

Groen huis in Melbourne is klein aan die buitekant, maar groot aan die binnekant



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Klein groen huis is ontwerp en gebou op 'n klein terrein wat meet 9 meter by 12 meter wat deur bure weggesteek word. Die huis in Beach Avenue in Melbourne, Australië, was 'n uitdaging vir Schulberg Demkiw-ateljees, die argitekte daaragter. Hulle moes die beste gebruik maak van die binne-ruimte van die huis en sorg dat hulle die beste gebruik het van die natuurlike lig wat beskikbaar was, en terselfdertyd moes hulle seker maak dat dit privaat was en ruim.

[Beeldbron: Edoardo Campanale vir Gizmag]

Hulle het toegegee dat dit 'n uitdaging vir hulle was om so 'n groot projek en met beperkte toegang te ontwerp. Hulle moes beton in situ gebruik en die verskillende sones van die huis op verskillende vlakke skei, terwyl hulle seker maak dat die huis warm en uitnodigend is.

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Hulle het die tweeslaapkamer-groen gesinshuis op die huis ontwerp 108 vierkante meter werf in 'n moderne ontwerp wat oor drie vlakke strek. Die ontwerp het glasvensters van vloer tot plafon en die eiendom strek oor die algemeen uit 220 vierkante meter met 30 vierkante meter van binnehowe wat toegebou en aangelê is.

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Die ontwerpers het gesê: 'Ons kon slegs twee verdiepings uit die grond bou, dus het ons 'n kelderleefarea ingesluitOns is aan drie kante omring deur ons vier bure, en daarom het ons ons eie geïntegreerde ontwerp geskep wat op interne binnehowe fokus. Die natuurlike lig kon moeilik deur die drie vlakke getrap word, daarom het ons binnehowe en dakvensters gebruik om ons te help."

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Hulle het Perspex op die grondvlak van die huis gebruik, en dit het gehelp om die keldervlakke te verlig, asook om die bamboes aan te bied. Dit strek tot by die binnehof op die grondvloer en meng die twee vlakke. Die plafonne is ontwerp met kalkhouthout en tamhout wat herwin is. Laasgenoemde is gebruik vir die binnevloere, tesame met die bekleding aan die buitekant, die trappe en die vensters. Die huis is ontwerp met 'n volhoubare hidroniese verwarmingsstelsel met gas en 'n hoë termiese massa.

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Die argitekte het gesê dat 'Om met klein spasies te werk, beperk u maar laat u harder werk om oplossings te vind. Jy druk altyd die koevert. Inventiwiteit is van die allergrootste belang en maksimeer die moontlikheid."

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Een van die indrukwekkendste dinge aan die interieurontwerp van die huis is die drywende betonkombuis. Daar is ook kaste weggesteek saam met beddens wat afgetrek kan word en binnehoekdeure wat geskuif kan word om sones buite die huis oop te maak. Die slaapkamers het en suite-badkamers en die slaapkamer word van mekaar geskei via 'n metaalgordyn. Elke slaapkamer is so ontwerp dat dit deur 'n bamboetuin in die huis van mekaar geskei word.

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

[Beeldbron:Edoardo Campanale vir Gizmag]

Die pragtige klein maar taamlik verrassende ruim huis het ongeveer AUD $ 1 miljoen gekos om te voltooi.


Kyk die video: Gaan groen, spaar geld (Augustus 2022).