Argitektuur

Ontwerpers van klein woonstelle in Duitsland maak die meeste ruimte

Ontwerpers van klein woonstelle in Duitsland maak die meeste ruimte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hulle sê dat die grootte van belang is, maar as dit by eiendom kom, moet u die beste benut wat u het. In hierdie geval moes die argitekte en ontwerpers van 'n woonstel in Duitsland, Spamroom + johnpaulcoss, die beste gebruik maak van die 21 vierkante meter wat hulle gehad het, en hulle het dit gedoen deur die hoeveelheid vertikale ruimte in die eiendom goed te benut, tesame met die veeldoelige sentrale eenheid. In hierdie geval is die argitekte en ontwerpers van 'n woonstel in Duitsland,

[Beeldbron: Spamkamer]

Die klein woonstel is in Moabit in Berlyn geleë en dateer uit die vroeë 1900's. Die woonstel het oorspronklik twee uiters klein kamers gehad en die inwoners moes 'n buitetoilet deel. Die vorige ontwerpers het een van die kamers in 'n privaat badkamer omskep, maar dit het die woonstel ongebalanseerd gelaat met betrekking tot die hoeveelheid slaap-, kook- en wasruimte.

[Beeldbron: Spamkamer]

Die nuwe ontwerpers het verkies om die ruimte soveel moontlik oop te maak en het al die binnemure saam met die oppervlaklae weggeneem en het 'n leë doek agtergelaat. Hulle het toe 'n gemaklike woon- en slaapplek begin ontwerp, asook 'n klein badkamer, 'n kombuis en baie stoorareas.

[Beeldbron: Spamkamer]

Die fokuspunt van die woonstel is die sentrale eenheid wat die woonstel in die lengte verdeel. Aan die een kant is die kombuis met sy groot vensters wat baie lig inlaat. Daar is genoeg kaste om op te berg, terwyl die toestelle kompak ontwerp is.

[Beeldbron: Spamkamer]

Aan die ander kant van die eenheid is die ingang van die gang na die woonstel wat ook toegang bied tot die interne gedeelte van die eenheid. Binne is daar 'n badkamer van 2 vierkante meter. Hier word ruimte bewaar deur middel van 'n skuifdeur, terwyl al die toebehore so gerangskik is dat dit so kompak as moontlik is.

[Beeldbron: Spamkamer]

Die woonstel het baie vertikale hoogte en dit word gebruik, aangesien die ontwerpers die sentrale eenhede tot die minimum beperk het, wat dit vir hulle moontlik maak om 'n tussenvloer daarbo te bou, danksy 'n staalstruktuur wat gedeeltelik vrygestel is. Dit hou die slaapkamer met 'n verhoogde lip wat ruimte bied vir boeke en 'n skootrekenaar.

[Beeldbron: Spamkamer]

Daar is 'n staaltrap wat na die tussenvloer lei en om dit onbelemmerend te maak, word dit via 'n smal, verhoogde profiel geheg. Die staaltrap word bedags gebruik om dit op te berg en bied toegang tot 'n ander stoorarea deur middel van 'n hangkast.

[Beeldbron: Spamkamer]

Danksy die uitleg is daar genoeg ruimte op die onderste vlak en dit is op baie verskillende maniere gebruik. Daar is 'n werkende streek, danksy die uitgebreide vensterbank, en die meubels oor die ruimte is maklik om te beweeg. Die kliënte van die woonstel het 'n paar ontwerpe van die oorspronklike tydperk aangevra, en Jugendstil-teëls is saam met Craquele-teëls gebruik wat plaaslik gered is.

[Beeldbron: Spamkamer]

Die vloerplanke is herstel en hout is gebruik om sommige planke te vervang. Die klein woonstel is in Maart voltooi en die ontwerpers het 'n nuwe plafon bygevoeg wat geïsoleer is.

[Beeldbron: Spamkamer]


Kyk die video: Workshop. 4 tips om schijfruimte vrij te maken op je Mac (Oktober 2022).